[fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ layout=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none» last=»no» hover_type=»none» link=»» border_position=»all»][fusion_text]

Så du tenker på å gå til anskaffelse av et massasjebad. Gratulerer! Det er så mange fantastiske fordeler som terapi, avslapping og hyggestunder med venner og familie. Det å kjøpe et massasjebad er en stor beslutning; her er fire ting du bør tenke på før du kjøper!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ layout=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none» last=»no» hover_type=»none» link=»» border_position=»all»][fusion_text]

Plassering

[fusion_dropcap color=»» boxed=»yes» boxed_radius=»30%» class=»» id=»»]H[/fusion_dropcap]ar du har et sted å sette massasjebadet ditt? Plasseringen er alt! Du vil ønske å sørge for at du har nok plass, en solid overflate og at du har lagt opp det elektriske. (Hør med leverandør ang dette)
Et massasjebad er en stor del av hagen din. Det kan være et fint fokuspunkt  basert på plassering.
I tillegg trenger du et solid fundament. Massasjebadet må plasseres på en rett flate. ( Hvis du ikke gjør det, kan det føre til sprekker i badet og dermed at ikke garantien lenger er gyldig.)

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ layout=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none» last=»no» hover_type=»none» link=»» border_position=»all»][fusion_text]

Størrelse

[fusion_dropcap color=»» boxed=»yes» boxed_radius=»30%» class=»» id=»»]H[/fusion_dropcap]vor mange personer vil du ha plass til? Legg merke til at vi ikke sa hvor mange det er i din husstand eller familie. Vi mener bokstavelig talt, hvor mange personer vil du i massasjebadet til enhver tid? For noen vil det bli brukt til  personlig terapi eller avslapping, og de trenger dermed ikke et stort bad. Mens andre kanskje helst vil ha hele nabolaget oppi badet! Marquis® tilbyr en rekke størrelser som passer til alles behov. Vi har massasjebad som spenner fra to seter i Rendezvous til åtte i en V94. Hvis det ikke er stort nok, har vi også swimspa.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ layout=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none» last=»no» hover_type=»none» link=»» border_position=»all»][fusion_text]

Behovet for vannterapi

[fusion_dropcap color=»» boxed=»yes» boxed_radius=»30%» class=»» id=»»]E[/fusion_dropcap]r grunnen til at du skaffer deg massasjebad  at du har en lidelse som kan lindres ved vannterapi? Kanskje en kronisk sykdom eller en gammel skade du ønsker å helbrede? Massasjebad er et terapeutisk fristed. Varmtvannsterapi er kjent for å berolige vondt ledd, slappe av spente muskler og hjelpe deg med å sove bedre. Mange leger anbefaler nå et daglig bad i et massasjebad for å behandle en rekke skader og kroniske sykdommer. Vi har flere eksempler på Marquis® eiere som har fått ekte helsemessige resultater ved å bruke massasjebad. De har vært i stand til å redusere sovepiller, minimere besøk til kiropraktorer og unngå operasjoner. Et massasjebad kan være akkurat det du trenger.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ layout=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none» last=»no» hover_type=»none» link=»» border_position=»all»][fusion_text]

Budsjett

[fusion_dropcap color=»» boxed=»yes» boxed_radius=»30%» class=»» id=»»]F[/fusion_dropcap]or mange av oss er det viktigst å vurdere kostnaden. Hvor mye koster massasjebadet og hvor mye koster det å drive og vedlikeholde? Med massasjebad er det et stort utvalg i prising avhengig av størrelse, antall dyser og tilbehør du kanskje vil legge til. Husk å spørre forhandleren om finansieringsalternativer, energieffektivitetsvurderinger og hvor mye det vil koste å drifte hver måned, inkludert strøm og kjemikalier.
Nå begynner moroa, og du er klar til å handle for ditt nye massasjebad! Du vet hvor du vil sette det, hvilken størrelse du leter etter, hva du vil bruke det for og hvor mye du vil bruke. Det er mange forskjellige alternativer tilgjengelig, og vi håper denne artikkelen er med på å gjøre valget litt enklere.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *