[fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ layout=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none» last=»no» hover_type=»none» link=»» border_position=»all»][fusion_text]

[fusion_dropcap color=»» boxed=»yes» boxed_radius=»30%» class=»» id=»»]M[/fusion_dropcap]arquis ™ har markedets høyeste standard når det gjelder konstant rent vann. Våre patenterte systemer i forbindelse med vår SpaCare-serie med massasjebadprodukter gjør vannforvaltningen så trygg og enkel som mulig. Marquis sin  ‘ConstantClean ™ vannbehandling og SmartClean ™ filtreringssystem gjør all jobben for deg, slik at du har mer tid til moro! Du vil elske følelsen av virkelig rent vann.

Marquis ‘ConstantClean vannstyringssystem er som cruise control for badet ditt – Etter at du har stilt inn doseringen av kjemikalier kan du praktisk talt glemme det i opptil to måned, massasjebadet er klart når du vil bade.

Slik det fungerer så begynner det med at Marquis sitt ‘eksklusive ozonsystem effektivt ødelegger uønskede elementer 3000 ganger raskere enn bare rensemidler alene. For det andre bruker in-line sanitets systemet naturlige mineraler og brominkassetter for å behandle vannet ditt, så det er trygt og rent uten ubehagelig lukt eller hud irritasjon.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container background_color=»» background_image=»» background_parallax=»none» enable_mobile=»no» parallax_speed=»0.3″ background_repeat=»no-repeat» background_position=»left top» video_url=»» video_aspect_ratio=»16:9″ video_webm=»» video_mp4=»» video_ogv=»» video_preview_image=»» overlay_color=»» video_mute=»yes» video_loop=»yes» fade=»no» border_size=»0px» border_color=»» border_style=»solid» padding_top=»0″ padding_bottom=»30″ padding_left=»0″ padding_right=»0″ hundred_percent=»no» equal_height_columns=»yes» hide_on_mobile=»no» menu_anchor=»» class=»» id=»»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ layout=»1_1″ spacing=»» center_content=»no» hover_type=»none» link=»» min_height=»» hide_on_mobile=»small-visibility,medium-visibility,large-visibility» class=»» id=»» background_color=»» background_image=»» background_position=»left top» background_repeat=»no-repeat» border_size=»0″ border_color=»» border_style=»solid» border_position=»all» padding=»» dimension_margin=»» animation_type=»» animation_direction=»left» animation_speed=»0.3″ animation_offset=»» last=»no»][fusion_imageframe image_id=»3504″ style_type=»none» stylecolor=»» hover_type=»none» bordersize=»» bordercolor=»» borderradius=»» align=»center» lightbox=»no» gallery_id=»» lightbox_image=»» alt=»» link=»» linktarget=»_self» hide_on_mobile=»small-visibility,medium-visibility,large-visibility» class=»» id=»» animation_type=»» animation_direction=»left» animation_speed=»0.3″ animation_offset=»»]http://www.borghytteogspa.no/wp-content/uploads/2015/03/cclean.jpg[/fusion_imageframe][fusion_text]

Ozonatorens høyeffektive, energieffektive design konverterer oksygen til aktivert ozongass. Mazzei®-injeksjonen introduserer ozonet til vannet når det strømmer gjennom blandekammeret. I blandekammeret oksideres bakterier og andre forurensninger før ozon konverterer tilbake til oksygen.

SmartClean ™ -programvaren vet når du har brukt boblebadet og automatisk utløser en oppryddingssyklus etter at du har badet – det er smart! I tillegg kan du justere filtreringssyklusene i henhold til hvor ofte du bruker badet ditt, eller om du er på ferie. Marquis ‘Vortex skimmer system filtrerer 100% av vannet fra spa gulvet til overflaten 60 til 160 ganger om dagen, avhengig av spa-modellen. Dette reduserer drastisk behovet for overflate rengjøring.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ layout=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none» last=»no» hover_type=»none» link=»» border_position=»all»][fusion_text]

Hvordan det fungerer

  • Vortex skimmere overflate forurensninger som kropps oljer, skum og lotionen og fører deretter dem inn i filteret som fjerner forurensninger og partikler.
  • Vann er trukket fra bunnen av badet gjennom en sikkerhetsventil.
  • Vannet blir tvunget oppover gjennom filteret for å fange rusk som kan slå seg ned i bunnen av badet, sytemet blander, resirkulere og filtrerer alt vann,  fra overflate til gulv.
  • Filtrert vann trekkes inn i primærpumpen.
  • Vann blir samtidig dirigert gjennom varmeelementet.
  • Ozonatorens høyeffektive, energieffektive design omdanner oksygen til aktivert ozongass. Mazzei®-sprøytenblanderen blander ozon med vann som deretter føres inn i blandekammeret.
  • Bakterier og andre forurensninger oksideres før ozonen konvertereres tilbake til oksygen.
  • Resterende ozon og omdannet oksygen gjeninnføres i vannet gjennom en dedikert montering for maksimal effektivitet.
  • Vann passerer gjennom sanitetssystemet og behandles med naturlige mineraler og bromin før det igjen føres tilbake i badet

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *