Marquis ‘Oppfyller ønske nr  700  med et ATV Swim Spa til gutten Chase.  I en alder av 18 måneder ble Chase diagnostisert med Mowat Wilson Syndrom, noe som påvirker evnen hans til å lære og snakke, samt reduserer fysiske funksjoner. Chase kunne ikke gå før han var 2 og et halvt år gammel, og selv nå har han ikke mye styrke i beina, noe som gjør det vanskelig for han å gå. Men det er et sted hvor Chase kan leke med sin bror, Jake, uten alle restriksjonene fra hans sykdom – i hans helt egene Marquis Aquatic Training Vessel (ATV).  Chases sitt ønske markerer ønske nr 700 som Marquis har bidratt til å gi gjennom sitt samarbeidet med Make-A-Wish. En svømmetur  i terapautisk oppvarmet vann er uimotståelig for åtte år gamle Chase, noe man ser på smilet hans:)

ATV-17 Sport er et nytt tillegg til Marquis  og har vært et svært populær ønske de siste årene. ATV swim spa gir barn muligheten til å være mobile og samhandle på øynivå med familien.

«Det er utrolig givende at gjennom våre massasjebad og swim spa så kan vi legge til litt lykke og forbedre velvære for så mange barn med livstruende medisinske forhold,» sier Marquis direktøren John Schrenk

Som foretrukket spa leverandør for Make-A-Wish, har Marquis bidratt til å gi mer enn 700 livsforandrende ønsker siden de ble med i programmet i 2000.
«Marquis gjør en forskjell i Chase sitt liv ved å bidra til å oppfylle hans ønske,» sier Cheryl Unger, direktør for Program Tjenester av Make-A-Wish Metro New York og Western New York. «Dette vil hjelpe Chase, og familien hans som nå kan nyte timesvis med kvalitetstid sammen hjemme.»

Sponsingen ble inspirert av 17 åringen Andreas sitt ønske i 2000 om å ha et massasjebad i hagen. Massasjebadet var et lite avbrekk  fra hennes strålebehandlinger. Nå, 18 år senere og kreftfri, fortsetter Andrea å nyte Marquis-Massasjebadet. Hennes ønske inspirerte Marquis til å hjelpe med lignende ønsker; så langt har avtalen generert nesten 38 millioner kr  i spa donasjoner og rabatter til Make-A-Wish. Marquis-forhandlere rundt i hele verden er involvert i å oppfylle ønsker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *