Med alle massasjebadleverandørene der ute hvorfor skal du velge akkurat Marquis?

Vi her i Borg Hytte & Spa som har reparert bad fra alle leverandører i over 12 år, vet med vår erfaring hva vi skal se etter i et bad når det gjelder pålitelighet, energieffektivitet, lavt vedlikehold, gunstig hydroterapi og ikke minst kvalitet. I letingen etter en ny spa leverandør oppdaget vi lederen i ren vannteknologi, og så mye mer – Marquis Spas.

Dett er hva som skiller et Marquis bad fra resten av feltet:

Marquis sitt «High Flow – Low Preassure» system gir en  balanse mellom terapien. De gir en meget god massasje og en helt annen følelse der jetstrålene treffer kroppen. Dysene pumper varmen fra vannet dypt inn i musklene dine uten å skyve deg ut av massasjebadet, og gir lettelse uten trykk. Alt dette takket være de patenterte dysene som gir en bredere stråle og opptil 150% mer vanngjennomstrømning enn tradisjonelle dyser

Det er ikke hvor mange dyser som avgjør om massasjen blir bra, det som gir det beste resultatet er hvordan de jobber. Du kan styre retningen og intensiteten av dysene for å fokusere på presise områder av behov, samt en mer behagelig massasje fra de roterende og dual-port dysene. «Footwell» terapisystemet knar dine  vondt føtter og legger, mens et annet system av vannstråler beroliger nakke, skuldre, armer, rygg, lår og til og med dine håndledd.

Tri-Zone Hydroterapi leverer tre nivåer av massasje i et enkelt sete. Du kan fokusere på overkroppen, deretter flytte massasjen til sentrale muskelgrupper, og avslutte med bein, føtter, legger og setemuskelaturen. Alt i alt en fantastisk badeopplevelse

Marquis har bad som er unikt designet som du ikke vil finne andre steder, badene må rett og slett ses. Ta en tur innom en av våre butikker å se selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *