CONSTANT CLEAN

MARKEDETS BESTE RENSESYSTEM

Mindre Vedlikehold

Marquis ™ har markedets høyeste standard når det gjelder konstant rent vann. Våre patenterte systemer i forbindelse med vår SpaCare-serie med massasjebadprodukter gjør vannforvaltningen så trygg og enkel som mulig. Marquis sin  'ConstantClean ™ vannbehandling og SmartClean ™ filtreringssystem gjør all jobben for deg, slik at du har mer tid til moro! Du vil elske følelsen av virkelig rent vann.

Marquis 'ConstantClean vannstyringssystem er som cruise control for badet ditt - Etter at du har stilt inn doseringen av kjemikalier og kan praktisk talt glemme det i opptil en måned. Ditt massasjebad er klar når du vil bade. Først ødelegger Marquis 'eksklusive ozonsystem effektivt uønskede elementer 3000 ganger raskere enn bare rensemiddler alene. For det andre bruker in-line sanitetssystemet naturlige mineraler og brominkassetter for å behandle vannet ditt, så det er trygt og rent uten ubehagelig lukt eller hudirritasjon.

Ozonatorens høyeffektive, energieffektive design konverterer oksygen til aktivert ozongass. Mazzei®-injeksjonen introduserer ozonet til vannet når det strømmer gjennom blandekammeret. I blandekammeret oksideres bakterier og andre forurensninger før ozon konverterer tilbake til oksygen

SmartClean ™ -programvaren vet når du har brukt boblebadet og automatisk utløser en oppryddingssyklus etter at du har badet - det er smart! I tillegg kan du justere filtreringssyklusene i henhold til hvor ofte du bruker badet ditt, eller om du er på ferie. Marquis 'Vortex skimmer system filtrerer 100% av vannet fra spa gulvet til overflaten 60 til 160 ganger om dagen, avhengig av spa-modellen. Dette reduserer drastisk behovet for overflate rengjøring.. Marquis '"rene besettelse" lønner seg med lavere vedlikeholds- og energikostnader.

Hvordan det fungerer

  1. Vortex skimmere overflate forurensninger som kroppsoljer, skum og lotioner og fører deretter dem inn i filterpatronene som fjerner forurensninger og partikler.
  2. Vann er trukket fra bunnen av badet gjennom en sikkerhetsventil.
  3. Vannet blir tvunget oppover gjennom filteret for å fange rusk som kan slå seg ned i bunnen av badet, sytemet blander, resirkulere og filtrerer alt vann,  fra overflate til gulv. Dette betyr at det sirkulerer ca 24 000 liter vann daglig!
  4. Filtrert vann trekkes inn i primærpumpen.
  5. Vann blir samtidig dirigert gjennom varmeelementet.
  6. Ozonatorens høyeffektive, energieffektive design omdanner oksygen til aktivert ozongass. Mazzei®-sprøytenblanderen blander ozon med vann som deretter føres inn i blandekammeret.
  7. Bakterier og andre forurensninger oksideres før ozonen konvertereres tilbake til oksygen.
  8. Resterende ozon og omdannet oksygen gjeninnføres i vannet gjennom en dedikert montering for maksimal effektivitet.
  9. Vann passerer gjennom sanitetssystemet og behandles med naturlige mineraler og bromin før det igjen føres tilbake i badet

BE OM MER INFORMASJON

Få en av våre autoriserte forhandlere til å kontakte deg og vise deg hvor smertefritt det er å eie en av de beste massasjebadene på markedet i dag.