MARQUIS GARANTI

LANG GARANTI OG ENESTÅENDE KVALITET

 

Marquis Massasjebad er veldig selvsikker på kvaliteten de leverer på sine massasjebad, at de kan gi deg disse fantastiske garantiene på alle sine bad. Marquis sin produksjonsprosess er verdensledende det samme er kvaliteten på alle komponentene de bruker.  Dette gir deg, som kunde, tilliten til at massasjebadet skal fungere i flere tiår.

Hva Marquis dekker i sin garanti:

Marquis garanterer at våre produkter vil være fri for mangler i materialer og utførelse. Tilbehør som er kjøpt fra Marquis Corp eller Marquis Corp. autorisert forhandler og lagt til badet etter produksjonen av badet, er ikke dekket av denne garantien, men kan ha andre garantier. Se brukerhåndboken for riktig bruk, vedlikehold og installasjon av massasjevbadet ditt. Garantien er kun til den opprinnelige kjøperen av badet og kan ikke overføres.

10 års struktur:Fiberglassstrukturen er garantert i ti år for ikke å lekke. Andre komponenter montert fast i denne strukturen er ikke inkludert.

5 års overflate: Akryloverflaten er garantert i fem år mot blærer, sprekker og delaminering. Bruk av ett ikke-Marquis Lokk vil ugyldiggjøre denne dekning.

5 års VVS: VVS og utstyr er garantert mot vanntap i to år. Garantidekningen omfatter ikke pakninger.

5 års utstyr: Elektronisk utstyr er garantert mot mangler i materialer og utførelse i 5 år. Utstyret inkluderer utstyrspakker, PC-kort, pumper, kontrollpaneler, varmeapparat og varmesensorer.

Øvrige deler: Sikringer, ikke-LED-lys, filter, filterlokk, polstrede nakkestøtter, lokk og andre gjenstander som ikke er spesifikt nevnt i denne garantien, de er garantert å være fri for mangler i materialer og utførelse ved leveringstidspunktet. Disse delene kvalifiserer ikke for arbeidsdekning under denne garantien.

Arbeidsdekning: Reparasjon/bytte av komponenter som faller under garantien vil bli byttet av en godkjent tekniker, hvis ikke annet er spesifisert i garantien.