Marquis hydroterapi

PATENTERT OG UNIK TERAPI

Massasjebad Hydroterapi - Ekte Velvære

Et Marquis massasjebad leverer ekte hydroterapi, der vann, varme, flyt, og friksjon møtes. Vi har utviklet innovative metoder for å levere beroligende og revitaliserende hydroterapi, spesielt ved hjelp av våre patenterte terapi (HOT) soner.

Marquis sitt "high-flow, low preasure" jet system har som mål å oppnå balanse mellom terapi og måten trykket fra dysene føles på kroppen din. Dysene kjører varme dypt inn i musklene uten å "presse" deg ut av setet, med andre ord gi lettelse uten press. Marquis sitt terapi system benytter bransjens mest sofistikerte konfigurasjon av sonekontrollere. 3-2-1 Zone Control ™ er et paraply system for alle enheter, med Tri-Zone ventiler i mange modeller som styrer vann flyten i tre separate soner eller delvis inn i en kombinasjon av soner; i noen modeller, kan Tri-Zone Hydroterapi ™ gir tre nivåer av massasje i et enkelt sete.

BE OM MER INFORMASJON

Få en av våre autoriserte forhandlere til å kontakte deg og vise deg hvor smertefritt det er å eie en av de beste massasjebadene på markedet i dag.