MICROSILK

INNEBYGD HUDBEHANDLINGS PROGRAM

Helsebringende Microsilk Hydrotherapy

Ved hjelp av et Marquis massasjebad med MicroSilk® gir du hele kroppen en hudbehandling.

MicroSilk® er hydroterapi basert på mikrobobleteknologi. Den øker oskygenet i vannet med opptill 70% mer enn i vanlig springvann, dette gjør den ved hjelp av mikrobobler som er rundt 50 mikroner i diameter Disse små mikroboblene har en svært helsebringende effekt da de trenger inn i hudens porer, fjerner urenheter og tilfører fuktighet. MicroSilk® gir vannet en melkehvit farge på grunn av de oksygenrike mikroboblene. Den øker kollagen produksjonen, stimulerer immunforsvaret, dreper bakterier på hudoverflaten og reduserer linjer og rynker i huden.

Opplev Kraften Av Mikroskopiske Bobler

En MicroSilk boble er omtrent 50 til 100 ganger mindre enn en typisk massasjebad boble. Boblene som lages av et Marquis bad med MicroSilk er ikke bare mye mindre enn vanlige massasjebad bobler, de er også negativt ladet. Negativt ladede ioner antas å øke serotonin produksjonen hos mennesker, som er ansvarlig for følelsesmessig stabilitet, en følelse av velvære og fremmer avslappet søvn. De kan også bidra til å eliminere frie radikaler i kroppen som er kjent for å forårsake cellulær skade. Dette er en del av den degenerative aldringsprosessen som fører til for tidlig aldring.

Oksygennivået med MicroSilk er 70% høyere enn vann fra springen. Dette gir en luksuriøs følelse, stimulerer immunsystemet, drepe bakterier og fremme helbredelse.

Du vil også oppleve kraften av mikrobobler i luften rundt massasjebadet, så du trenger dermed ikke å dukke under med hode for at det skal ha en effekt på ansiktet.

BE OM MER INFORMASJON

Få en av våre autoriserte forhandlere til å kontakte deg og vise deg hvor smertefritt det er å eie en av de beste massasjebadene på markedet i dag.