Skip to main content

Nordic Hot Tubs

Nordic Hot tubs har siden 1995 vært en av de ledende produsentene av terapeutiske spabad, jacuzzi og massasjebad i USA. Helt fra starten satset gründeren Bill Gibson på høy kvalitet, solid håndverk og å gi sine kunder en trivelig og spesiell badeopplevelse. Fokuset skulle være på det avslappende og velgjørende badet, og ikke på unødvendige duppeditter. Et annet viktig aspekt for Bill var at badene skulle være pålitelige. Derfor har alle Nordic bad også de nyeste med avanserte hydroterapeutiske funksjoner lang levetid.

Nordic  er ekstra stolte over å være den eneste produsenten som tilbyr Dual Therapy (DTS) som kombinerer høyt vann med velgjørende sirkelbevegelser. «Vi kan prate lenge om hvor utmerkede våre bad er, men det beste beviset på at badene er supre er selvsagt alle de trofaste og fornøyde kundene vi har hatt gjennom årene.»

Kraftig massasje med Turbojet

Et kjennetegn for Nordic er det kraftige Turbojeten, som også fungerer som fordeler av vanntrykket slik at du kan konsentrere trykket til spesifikke seter, eller jevnt over hele badet. Rustfrie dyser i grepvennlig design, rensesystemer med automatiske program og ozonrensing inngår i alle bad fra Nordic.

Encore SE

5 Sitteplasser

Jubilee SE

6 Sitteplasser

Warrior XL

6 Sitteplasser

Impulse Deep

5 Sitteplasser

Retreat SE

5 Sitteplasser

For mer info fyll ut skjemaet eller ring oss på 905 46 271